Newsletter Dentactiv
Newsletter DentActiv
Fii la curent cu ultimele noutati DentActiv!
Nume
Prenume
Adresa de email
De acord cu termeni si conditii
Parteneri
DentActiv un partener de nadejde
Cabinetul stomatologic DentActiv - Campina


Radiusmed este una din companiile distribuitoare de top din Romania care promoveaza cele mai avansate tehnologii in domeniul sanatatii, oferind solutii pentru imbunatatirea semnificativa a diagnosticului, tratamentului si ingrijirii pacientilor.
Specialistii Radiusmed se ocupa de buna functionare a echipamentelor DentActiv.
DentActiv a pus bazele unui serviciu de implantologie dentara alaturi de produsele Nobel Biocare recunoscute la nivel mondial. Nobel Biocare este prima companie care a fabricat implanturi dentare devenind in prezent lider mondial in impantologia si estetica dentara.
Bredent-medical ROMÂNIA reprezinta Bredent medical GmbH & Co.KG. in Romania. Infiintarea acesteia reprezinta o apreciere a firmei germane fata de utilizatorii romani ai produselor sale, care merita o atentie sporita dar si servicii de reprezentare si asistenta de o inalta calitate. DentActiv  reuseste sa ofere solutii de implantologie la standarde de calitate superioara.

 
 
sus sus   inapoi inapoi

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0