Newsletter Dentactiv
Newsletter DentActiv
Fii la curent cu ultimele noutati DentActiv!
Nume
Prenume
Adresa de email
De acord cu termeni si conditii
Noutati si evenimente
Descopera ultimele stiri alaturi de noi
Cabinetul stomatologic DentActiv - Campina
inapoi inapoi

Comunicat de Presa - Lansare DentActiv

DentActiv ofera servicii stomatologice de top in Judetul Prahova

Pe data de 22 august 2011, ora 16.00 se va inaugura Centrul Stomatologic DentActiv in Campina, Judetul Prahova, in Sala de Conferinte din cadrul Confind.
Lansarea va fi insotita de o Conferinta de Presa si va reprezenta un eveniment important pentru intreaga piata de servicii stomatologice din judet si zonele invecinate. DentActiv ofera servicii in premiera pentru locuitorii Judetului Prahova: terapie si chirurgie laser, piezochirurgie dar si servicii de urgenta 24/7.
 
Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 500000 Euro, in care este este inclusa aparatura de ultima generatie (Kavo Germania) dar si infrastructura pentru modernizarea centrului. Proiectul este dezvoltat pe o suprafata de aproximativ 300mp, cuprizand 2 unituri dentare dar si un cabinet de radiologie dotat cu aparatura digitala, ce ofera o doza minima de radiatie pentru pacienti. Echipa medicala este una de exceptie, formata din medici cu inalta pregatire profesionala din Judetul Prahova dar si din Bucuresti.
DentActiv ofera o gama larga de servicii medicale: terapie si chirurgie laser, protetica, implantologie dentara, ortodontie, estetica si profilaxie, endodontie, pedodontie, chirurgie dento-alveolara si imagistica dentara. Centrul ofera inca de la lansare servicii de implantologie de o calitate deosebita (inclusiv protetica), iar implanturile folosite sunt branduri de elita recunoscute international. Ca si noutate, DentActiv ofera servicii stomatologice gratuite sau la preturi de productie pentru 1200 de angajati ai companiei Confind, servicii ce vor fi intregrate intr-un card de sanatate.
 
DentActiv este brandul pe partea de stomatologie a Centrului Medical SanConfid, centru ce face parte din grupul Confind Campina.
Acest proiect indraznet este viziunea de cativa ani a fondatorului, presedintele CA Confind, Ioan Simion
Compania  pe care o conduc reprezinta pentru mine marea familie pentru care muncesc 12-14 ore pe zi , pe care o indrum pe calea corecta, careia ii cer multe, dar ma straduiesc sa-i recunosc meritele. Fara cei 1200 de salariati, eu nu valorez nimic!. Acesta este si motivul pentru care doresc sa le ofer angajatilor si locuitorilor din Campina servicii stomatologice de top la preturi accesibile.”
 
sus sus   inapoi inapoi