Newsletter Dentactiv
Newsletter DentActiv
Fii la curent cu ultimele noutati DentActiv!
Nume
Prenume
Adresa de email
De acord cu termeni si conditii
Noutati si evenimente
Descopera ultimele stiri alaturi de noi
Cabinetul stomatologic DentActiv - Campina
inapoi inapoi

Conferinta de Presa - Inaugurare DentActiv

Un eveniment cu o incarcatura spirituala si emotionala a fost evenimentul de lansare a Centrului Stomatologic DentActiv, un centru dedicat angajatilor Confind dar si tuturor campinenilor. Cand un om are o viziune, important este ca cei din jurul sau sa creada in ea si sa o duca mai departe. O realizare neimpartasita este ca o opera de arta parasita intr-un desert.
Asa a debutat acest proiect maret a D-lui Ioan Simion, ce a plecat la acest drum tinand cont de nevoile celor cu care lucreaza zi de zi. Acesta este si motivul pentru care nu a facut rabat la tehnologie, la cadre medicale si la timp personal alocat pentru DentActiv.

Lansarea Centrului DentActiv a fost “splendoarea unui curcubeu pe cer” de dupa o furtuna napraznica. Aventura catre aceasta realizare a pornit cu cateva luni inainte, cand dupa consultari peste consultari a pus la punct un plan de implementare. A reusit sa formeze o echipa, care sa lucreze cot la cot cu el, sau pe care sa se bazeze atunci cand timpul era insuficient. Echipa a fost formata din “filozofi”, “pictori” ,“ingineri”si “lianti”. Daca filozofii au reusit sa creeze structuri armonizate, pictorii au reusit sa le dea viata pe hartie iar inginerii sa le puna in practica. Insa acest lucru nu a fost atat de usor, deoarece de fiecare data cand aparea o necunoscuta nimeni nu putea sa mearga mai departe daca nu aparea medierea “liantilor”. S-au pus termene stranse, munca a fost asidua, insa finalul a fost unul pe masura asteptarilor.

Inaugurarea centrului a debutat cu o Conferinta de Presa , unde au participat in jur de 150 de reprezentanti marcanti ai mass-media (presa si TV), oficialitati medicale si ale administratiei locale.
Conferinta de Presa a scos in evidenta 2 aspecte importante ale investitiei:
- primul proiect al Centrului Medical SanConfind (DentActiv)
- oferirea de servicii stomatologice la preturi reduse pentru angajatii Confind.
Acesta este si motivul pentru care publicatia ”Telegraful de Prahova” vorbeste intr-un advertorial despre “Primul centru stomatologic ce ofera servicii la preturi fara profit" (foto stanga).In urmatoarea perioada, timp de 30-40 de minute, toti invitatii au mers la DentActiv pentru a vizita centrul si pentru a participa la slujba de sfintire. A fost un moment in care doctorii specialisti DentActiv au prezentat invitatilor serviciile oferite dar si functionalitatea aparaturii din dotare.

Evenimentul de lansare s-a incheiat intr-un mediu de sarbatoare, toti participantii au fost invitati la o masa festiva unde s-au oferit interviuri si s-au purtat discutii pe marginea acestui proiect important pentru campineni. Acesta este si motivul pentru care multe publicatii scrise au nuantat beneficiile acestui centru stomatologic...detalii aparitii in presa

 
sus sus   inapoi inapoi