Newsletter Dentactiv
Newsletter DentActiv
Fii la curent cu ultimele noutati DentActiv!
Nume
Prenume
Adresa de email
De acord cu termeni si conditii
Noutati si evenimente
Descopera ultimele stiri alaturi de noi
Cabinetul stomatologic DentActiv - Campina
inapoi inapoi

Echipa medicala DentActiv s-a marit cu doctori renumiti

Centrul Stomatologic DentActiv a reusit sa ofere, timp de 8 luni, servicii stomatologice pentru o serie mare de afectiuni stomatologice. Acesta a fost si motivul pentru care incepand cu anul 2012, pentru a imbunatati calitatea actului medical, DentActiv a reusit sa aduca medici noi cu o vasta experienta in implantologie si ortodontie, marind astfel echipa medicala cu medici specializati in tara si strainatate.

Medicul stomatolog-dr. Anca Rusu ofera servicii de implantologie si chirurgie dento-alveolara la DentActiv incepand cu luna martie 2012.
Din 2006, Dr. Anca Rusu colaboreaza cu medici renumiti si clinici specializate acumuland o experienta vasta in chirurgie si implantologie dentara.
De-a lungul timpului a participat la peste 25 de cursuri de perfectionare si workshopuri, atat in tara cat si-n strainatate, acumuland informatii practice si teoretice legate de cele mai moderne proceduri si interventii din domeniul stomatologiei.
Pentru mai multe detalii accesati pagina dedicata echipei medicale >>aici

Medicul stomatolog-dr. Baltag Ioana ofera servicii de ortodontie si ortopedie dento-faciala la DentActiv incepand cu luna aprilie 2012.
Dupa o activitate de peste 4 la Centrul Universitar Bucuresti, Spitalul Clinic de Stomatologie, reuseste sa obtina o bursa de studiu intr-o renumita Universitate din Japonia. Cu aceasta ocazie reuseste sa devina cercetator si doctorand al Facultatii de Stomatologie din Universitatea Niigato.
In intervalul 2001-2005 a reusit sa obtina peste 5 diplome si calificari Romania, iar din 2002 pana in prezent s-a specializat in ortodontie si ortopedie dento-faciala.
Pentru mai multe detalii accesati pagina dedicata echipei medicale >>aici

 
sus sus   inapoi inapoi